ViV® Albert

ViV® Albert

ViV® Albert laat zich niet in een gendervakje stoppen. In tegenstelling tot soortgenoten gaat hij voor a subtle hint of pink. En waarom ook niet. Minder subtiel is de hoeveelheid bloemen die hij maakt. Ongezien. Hij blijft maar gaan. In het begin is er niets tot ze een voor een tevoorschijn poppen. Een ware streling voor het oog, die ViV® Albert.

Helleborus ViV® Alessandra

ViV® Alessandra

ViV® Alessandra is een en al elegantie. Van ver lijkt ze wit, maar kom je dichterbij dan val je meteen voor haar zachtroze tint met subtiele spikkel. Ze doet je spontaan aan de lente denken, aan iets fris, iets puurs. En hadden we al verklapt dat ze veel bloemen geeft?

Helleborus ViV® Alessia

ViV® Alessia

ViV® Alessia heeft alles in zich om je tuin op te vrolijken. Zeker in het najaar. Wanneer andere planten het opgeven, heft zij fier haar zachtroze dubbele bloemen. Stralend met donkerroze lijntjes rechtuit haar botergele hart. Zo heeft ze een streep voor op andere Helleborussen. Letterlijk. 

Helleborus ViV® Alexander

ViV® Alexander

ViV® Alexander is een witte kerstroos met een gouden hart. Pure luxe in je tuin. Hij is vooral erg gul. Met maar liefst drie bloemknoppen op één steel fleurt hij je wintertuin op. Koude, regen, wind … ViV® Alexander trotseert het allemaal. Meer nog, als het sneeuwt duffelen zijn bloemen zichzelf in. Een beschermingsmechanisme om nog langer te bloeien. Een reverence voor de natuur.

IMG_4213 small

ViV® Alma

ViV®Alma is een verschijning op zichzelf. Puur wit met subtiel paarse spikkels. Haar grote bloemen vouwen zich langzaam open om dan lang te stralen. Wat ook opvalt? Haar perfectie. Geen scherp randje te bespeuren, alles mooi egaal en rond. Ze staat er, deze blikvanger.

Helleborus ViV® Amalia

ViV® Amalia

Diepe buiging voor ViV® Amalia. In het najaar steekt zij andere planten naar de kroon. Zelfs in de schaduw lichten haar stralend witte dubbele bloemen je tuin op. Een statige dame die haar schoonheid niet snel loslaat. Van wit naar crème om ten slotte het seizoen af te sluiten in stijlvol groen.

Helleborus ViV® Ariana

ViV® Ariana

ViV® Ariana fleurt de herfst op. Ze onderscheidt zich vooral door haar uitbundig karakter. En door haar kleur: framboosroze. Deze telg geniet volop van het leven en straalt dat uit van steel tot bloem. Zet haar samen met andere ViV® dames en het is elke dag een kleurfeest.

ViV® Helleborus Batista

ViV® Batista

Alsof ze met een passer getekend zijn. Zo mooi gevormd zijn de paarse bloemblaadjes van ViV® Batista. Ze komt vanaf oktober tevoorschijn. Geen last van een winterblues want ze blijft maar bloeien. Hoe kouder het wordt, hoe intenser haar kleur. Zet haar gerust op het terras en combineer met heideplanten (Calluna Vulgaris, Erica Gracilis). Een match made in heaven. 

Helleborus ViV® Benedetta

ViV® Benedetta

Licht pastelkleurig in het najaar en een iets donkere tint in de winter. Met ViV® Benedetta heb je twee Helleborussen voor de prijs van een. Je kan ernaar blijven kijken. Haar hart kleurt iets donkerder, om dan naar de rand van het blad te verbleken. Met haar dubbele bloemen wordt ze ook wel eens vergeleken met een Dahlia. Zo speciaal, echt iets voor meerwaardezoekers. 

Helleborus ViV® Bianca

ViV® Bianca

ViV® Bianca is onze Helleborus 2.0. Ze kan nog beter tegen vrieskou, heeft decoratieve groene gemarmerde bladeren, kan tegen zon en maakt erg grote, volmaakte bloemen van wel 10 cm diameter. Van uitbloei is geen sprake waardoor je maandenlang genot hebt van ViV® Bianca op je terras of in de tuin. Ze behoudt haar schoonheid en witte kleur in alle gratie. Weet je hoe je haar het best herkent? Aan de rode stampers in het hart van de bloemen.

Helleborus ViV® Carlotta

ViV® Carlotta

ViV® Carlotta heeft haar naam niet zomaar gekregen. Ze is sterk, dat zie je aan de bloemen die op stevige stelen boven het gewas staan te pronken . Van kerst tot Pasen fleurt dit roze gezelschap je terras op. Je kan de stelen ook knippen en het snoepkleurtje in huis halen. 

Helleborus ViV® Catharina

ViV® Catharina

Frivool en frappant. Maak kennis met ViV® Catharina. Met haar prachtige roze dubbele bloemen  palmt ze iedereen in. Deze lady gedijt ook in een bloempot (Ø19 cm). Zet haar voor je deur en ze ontpopt zich tot de ideale gastvrouw. Geef haar regelmatig wat te drinken maar onthoud dat ze niet graag natte voeten krijgt. 

Helleborus ViV® Celestina

ViV® Celestina

ViV® Celestina is een lust voor het oog. ‘Heb je mij gezien?’, lijkt ze te roepen. Ze is dan ook erg uniek. Letterlijk want vanuit haar hart vuurt ze fijne, gespikkelde lijntjes af. Elke bloem lijkt persoonlijk gehandtekend. Je kan ernaar blijven kijken. En dat is precies wat ze wil.

Helleborus ViV® Clarissa

ViV® Clarissa

ViV® Clarissa wordt mooier en wulpser met de jaren. Vanaf december zorgt ze voor een gele gloed. Geel met een hint van groen in het midden. En elk jaar doet ze er een schepje bovenop. Een evergreen of ‘evergeel’ als dat zou bestaan. En dat is best speciaal want er zijn weinig Helleborus soorten in deze kleur te vinden.

IMG_4784 (Small)

ViV® Cinzia

ViV® Cinzia valt op door haar stevig, donkergroene blad wat prachtig combineert met haar grote witte bloemen. En zeg niet zomaar bloem tegen deze anemoonvormige bloem. Het groengele hart heeft een extra rand mini bloemblaadjes die dan nog eens omlijst zijn door een krans zuiver witte bloembladen. Winter trouwplannen? De verfijnde bloemen van ViV® Cinzia mogen niet ontbreken!

IMG_4715 small

ViV® Diana

Lady ViV® Diana doet haar naam alle eer aan. Bescheiden als kroonprinses neigt ze van zachtroze naar warmer roze naarmate het kouder wordt. Maar doorsnee is ze nooit. Een tikkeltje excentriek zelfs. Met haar open bloemvorm wijkt ze af van de andere soorten. Ze kijkt je stralend aan en toch draagt ze een zweem van geheimzinnigheid over zich. Het ontdekken waard. 

Helleborus ViV® Dorisa

ViV® Dorisa

ViV® Dorisa begint bescheiden. Maar vergis je niet. Deze plant heeft veel in haar mars. Met haar witte bloemen met rode spikkel verleidt ze vriend en vijand. Ze staat stevig op haar steel en kan wel tot 40 à 60 cm groot worden. Op elke steel komen vlot 5 à 6 bloemen. Voor je het weet heeft ViV® Dorisa een kale plek in je tuin omgetoverd tot bloeiend winterbos. Wie kan daar nu iets op tegen hebben?

IMG_4278 small

ViV® Edward

ViV® Edward is de beschermer van het erfgoed. Dé ideale Helleborus voor je voordeur, tuin of terras. Hij heeft sneeuwwitte dubbele bloemen die er zo perfect uitzien dat je je afvraagt of ze wel echt zijn. Heb je bezoek? Knip dan enkele bloemstelen en zet ze in een vaas.

Helleborus ViV® Elena

ViV® Elena

ViV® Elena is een dame met een sterke wil. Statig, volumineus en volhardend. Ze blijft maar bloemen geven. Zelfs tot in april. Hoe kouder het wordt, hoe intenser rood ze kleurt. Een vurige diva die zich graag laat vergelijken met een boeketje bloemen in de tuin. Enkel een terras? Geen probleem. Ze laat zich gewillig temmen in een grote pot.

Helleborus ViV® Eleonora

ViV® Eleonora

ViV® Eleonora valt op door haar dieprode kleur. Gul met haar bloemen geeft ze een warme gloed aan elke tuin. In contrast met donkergroene bladeren is ze perfect gecast voor The Most Wonderful Time of the year: Kerstmis. Zet haar in een rode pot en het plaatje is compleet. 

Helleborus ViV® Eloisa

ViV® Eloisa

ViV® Eloisa is een eigenzinnige dame die reeds vroeg in het najaar haar schoonheid tentoon stelt. In oktober geeft ze haar eerste bloemen prijs. Groot en rozerood. Hoe meer het richting winter gaat des te intenser haar kleur en spikkel worden. A lady with an attitude!

Helleborus ViV® Elsa

ViV® Elsa

Geen less is more voor ViV® Elsa. Uitbundig en wild, zo kan je haar het best omschrijven. Als een rode furie wiegt ze mee op de maat van de wind. Ideaal om te combineren in een border met grassen, zo heb je ook in de winter kleur. Wil je haar toch temmen? Zet haar dan in een grote pot (Ø17 cm). En wat een bloemenpracht. 

ViV Fenna

ViV® Fenna

ViV® Fenna is een vat vol levenskracht. Fel, met intens roze bloemen, zelfs na bloeitijd. Gul want ze blijft maar bloemen geven. Een kloeke dame die zelfs bij stevige windstoten haar kopje niet laat hangen. Fier rechtop in een mooie pot of in de tuin. Laat haar maar floreren en stralen in de zon. Sneeuw of vorst? Zelfs dan geeft ze geen kik. Een vaste waarde, elk jaar opnieuw.

Helleborus ViV® Fiorentina

ViV® Fiorentina

Al vroeg in het jaar vrolijkt ViV® Fiorentina je tuin op. Een verschijning om naar uit te kijken. Zie haar daar staan: pront, rechtop op stevige steel met lichte spikkels op haar donkerroze bloemen. Hier word je toch instant blij van? Laat haar stralen in de tuin of zet haar in een vaas. 

Helleborus ViV® Gabriella

ViV® Gabriella

ViV® Gabriella is een beauty. Met haar gespikkelde paarsrode bloemen legt ze heel de winter lang een warme gloed over je tuin. En de lat kan altijd hoger. Elke cm die ze kan groeien, neemt ze. Rank en slank, zodat je haar vanuit huis goed kan bewonderen.

IMG_4256 small

ViV® George

Zijne hoogheid ViV® George draagt zijn kroon met gepaste trots. Zijn sneeuwwitte dubbele bloemen stralen luxe uit. Ideaal voor de feestdagen tijdens kerst. Zet hem in een mooie vaas of verwerk hem in een bloemstuk. Het perfecte cadeau voor de meerwaardezoeker. 

IMG_4239 small

ViV® Halina

ViV® Halina klinkt niet alleen exotisch, ze is het ook. Haar intens paarse bijna zwarte bloemblaadjes geven haar een oosterse look. En wat een luxe. Met haar goudgele hart en perfect afgelijnde bloemblaadjes straalt ze pure klasse uit. 

HE00391 - Henri (small)

ViV® Henri

Hoe meer bloemen, hoe meer vreugd! Niet toevallig het motto van ViV® Henri. Vanaf november pakt hij uit met ontelbaar veel stralend witte bloemen. Zie hem staan, stevig in zijn schoenen. Deze soort stuurt elke bladluis of ander ongedierte wandelen. Sterk werk!

Helleborus ViV® Hindrik

ViV® Hindrik

ViV® Hindrik verwent je met grote loepzuivere witte bloemen. Hij neemt zijn tijd. Eerst één bloem, dan de volgende … Tot je opeens niet meer weet waar te kijken. Wat een bloemenweelde. Straf, die lange bloei. Nog een troef? Knip de groene bladen af en verwerk de bloem in een kerststuk. Succes verzekerd.

Helleborus ViV® Jacobella

ViV® Jacobella

ViV® Jacobella trotseert regen en wind. Met stevige stelen, weelderige bladeren en paarse bloemen straalt ze pure kracht uit. Kijk maar naar haar bloemen, altijd fier rechtop. En wordt het een graadje frisser, dan past ze ook haar kleur aan, van rood naar paars en donkerpaars.

IMG_4247 small

ViV® Laura

ViV® Laura vult met gemak de ruimte. Om te stralen heeft ze plaats nodig. Terecht, met haar dubbele bloemen trekt ze alle aandacht naar zich toe. Vooral met kerst. Dan is ze op haar best. Als versiering in de tuin. Of nog beter als gastvrouw voor je deur. Zet haar in een pot (Ø15 – 19 cm) en ze lacht je gasten toe.

Helleborus ViV® Liliana

ViV® Liliana

ViV® Liliana is een echte diva. Intens rood, veel bloemtakken, veel bloemen … Kortom alles in overvloed. Maar niet tegelijkertijd, daarom kan je vanaf oktober extra lang van haar genieten. 

HE00380 - Luana (8 small)

ViV® Luana

ViV® Luana is een rijzende ster in onze ViV® collectie. Vanaf oktober bloeit ze uitbundig met de ene stervormige bloem na de andere. Verrassend, net als haar kleur. Eerst puur crème om dan zachtjes te transformeren naar zachtroze. Van uitdoven is geen sprake. Ze blijft stralen.

Helleborus ViV® Lucrezia

ViV® Lucrezia

ViV® Lucrezia heeft anemoonvormige bloemen. In haar hart verbergt ze een tweede bloem. Geel is hier de rode draad. De kleur van de hoop, van een nieuw begin. Dat in contrast met het donkere groen van de bladeren. De perfecte oppepper voor elke wintertuin. ‘Hou vol de lente is daar’, lijken ze zachtjes te fluisteren. 

IMG_4762 small

ViV® Luisa

ViV® Luisa straalt een en al mysterie uit. Gelaagd met diepdonkere dubbele bloemen doet ze je denken aan een pioenroos. Maar laat je vooral niet om de tuin leiden. Ze is en blijft een echte Helleborus. In de tuin laat ze zich graag omgeven door witte cyclamen of witte ViV®-Helleborus soorten. Maar ook binnen misstaat ze niet in een luxueus boeket. 

Helleborus ViV® Maeva

ViV® Maeva

ViV® Maeva is een laatbloeier. Pas na kerst geeft ze haar geheimen prijs. Ineens staat ze daar in heldergeel met rode sproeten. Oogverblindend en dat tijdens de donkerste periode van het jaar. De concurrenten zijn dan nog in winterslaap, dus de tuin is volledig van haar. Met een beetje geluk houdt ze het vol tot Pasen. Een topper.

Helleborus ViV® Micaela

ViV® Micaela

ViV® Micaela is een echte blikvanger. Ze heeft compacte bladeren en dus zijn het vooral haar witte dubbele bloemen die met de aandacht gaan lopen. Zet je haar in de tuin, dan licht ze instant de donkerste hoekjes op. Maar ook op het terras komt ze tot haar recht. 

Helleborus ViV® Milana

ViV® Milana

Compact én overvloedig. Het lijken twee tegengestelden maar ViV®Milana is ze allebei. Ze geeft niet meteen haar geheimen prijs. Eerst bouwt ze haar bladeren op en dan pas komt de bloem. Mooi rood, net als haar bloemstelen trouwens. Een buitenbeentje.

Helleborus ViV® Mirabella

ViV® Mirabella

Voorjaarsbloeier ViV® Mirabella is een oogsnoepje. Letterlijk. Met haar snoeproze dubbele bloemen pakt ze iedereen in. Terecht, want ze is enorm gul. Ze blijft maar bloemen geven. En toch blijft ze bescheiden in omvang. Ze kent haar plaats. Een bloem om van te snoepen, we zeiden het al.

IMG_4229 small

ViV® Nova

ViV® Nova heeft energie voor drie. Al vanaf oktober staat ze met haar framboosroze,  dubbele bloemen te stralen. En zo gaat ze wel een tijdje door. Vele bloemen steken fier uit boven het blad. Nooit laat ze haar kopje hangen. Zelfs nadat ze uitgebloeid is, behoudt ze haar kleur. Een supervrouw !

Helleborus ViV® Olivia

ViV® Olivia

Klein maar o zo fijn. Met ViV® Olivia is het elke dag feest op je terras. Compact maar wat een bloemenweelde. Ze blijft maar gaan. Een ware flowerbomb volgens de liefhebbers. En toch een tikkeltje mysterieus want is ze nu roze, wit of crèmekleurig? Gaandeweg geeft ze haar geheimen prijs. Deze dame behoudt haar pracht tot ver na de houdbaarheidsdatum. 

Helleborus ViV® Patrizia

ViV® Patrizia

A star is born. ViV® Patrizia doet denken aan een ster. Fonkelend met haar grote, intens roodpaarse bloemen en diepgeel hart. Vanaf oktober, wanneer de andere planten in winterslaap gaan, licht zij je tuin op. 

HE00369 (11 small)

ViV® Paula

ViV® Paula bekijkt het leven door een roze bril. Donkere wintermaanden? Kent ze niet. Al vroeg in het jaar viert ze het leven. Droogte en hitte? Doen haar niets. Zij bloeit onverstoorbaar verder. Een doorzetter pur sang. In de tuin, maar ook in huis. Zet haar donkerroze bloemen in een vaas en elk interieur fleurt meteen op.

Helleborus ViV® Raffaella

ViV® Raffaella

ViV® Raffaella is one of a kind. Vooral haar kleur valt op. Verschillende schakeringen roze, oranje en crème in contrast met een donkere stengel en diepgroene bladeren. Ze start in januari en blijft maanden bloeien. Zelfs als de bloemen uitgebloeid zijn blijven ze mooi en sieren ze de plant. Met ViV® Raffaella op je terras krijgt de winter kleur!

IMG_4819 small

ViV® Rosa

Daar is de lente, daar is ViV® Rosa. Ah, la “ViV” en rose. Gezonde roze blush op haar witte bloemblaadjes. Ze is de perfectie zelve. Haar blaadjes lijken wel tot op de millimeter afgemeten. Met haar dikke steel is ze elegant én sterk. Kortom, een topmodel. 

ViV Rosanna

ViV® Rosanna

ViV® Rosanna bekent geen kleur. En wit, en roze. Het beste van beide werelden. Haar bloemen zijn wel 10cm groot en kijken je recht in de ogen. Zelfs de uitgebloeide bloemen zijn prachtig om naar te kijken. Zo heb je maanden plezier aan ViV® Rosanna.  Plant haar in je tuin en kijk hoe ze jaar na jaar meer bloemen geeft.

Helleborus ViV® Samantha

ViV® Samantha

ViV® Samantha geeft haar geheimen niet meteen prijs. Maar in ruil kan je extra lang genieten van haar weelderige schoonheid. Want na een tijd gaan haar bloeiende crèmekleurige witte bloemen open. Statig, kopje rechtop in mooi contrast met de bruinrode steel. Ze geeft niet snel op. Zelfs nadat haar bloemen zijn uitgebloeid, blijft ze je fris en fier aankijken.

Helleborus ViV® Sara

ViV® Sara

Met haar romig witte bloemblaadjes oogt ViV® Sara bescheiden. Maar vergis je niet. Deze dame ziet het groots. Niet zozeer in de hoogte, wel in breedte. Geef haar een grote pot en ze blijft bloemen geven. Van crèmekleurig in de knop tot lime groen op het einde van haar bloeiseizoen. En dat einde schuift ze lang voor zich uit. Een doorzetter, deze dame.

Helleborus ViV® Scarletta

ViV® Scarletta

ViV® Scarletta varieert van bloedrood naar zachtrood. Ze bloeit vanaf januari en geeft opvallend grote bloemen. Nog opmerkelijk? Met de jaren neemt haar schoonheid toe. Van knappe verschijning naar tijdloze beauty. Haar geheim? Ze kan tegen de vrieskou én tegen de zon. 

HE00294_cu_small

ViV® Serafina

ViV® Serafina speelt graag met contrasten. Haar gele bloembladen steken fel af tegen de vuurrode tekening die vertrekt vanuit haar hart. Ze is dan ook vurig en intens. Ideaal voor de koude winterdagen. Wil je scoren met kerst? Zet haar in een vaas en ze steelt vast en zeker de show.

Helleborus ViV® Stefania

ViV® Stefania

Mocht er een Champions League onder de Helleborussen bestaan, dan stond ViV® Stefania op het podium. En dat terwijl ze niet eens de typische look van een Helleborus heeft. Haar gespikkelde dubbele bloemen zijn als pompons en doen denken aan pioenen en Dahlia’s. Maar ViV® Stefania laat zich niet zomaar in een hokje stoppen. Daar is ze te veelzijdig voor en bovendien ook hard to get. Een echte collector’s item deze winnares.

IMG_4631 small

ViV® Teodora

ViV® Teodora kleurt donker rood en heeft stevige stelen. Ideaal voor in een vaas. Of in de wintertuin. Vriest het? Dan laat ze haar bloemen hangen. Niet omdat ze opgeeft. Integendeel. Ze doet dit uit zelfbescherming. Vrieskou over? Dan veert ze recht en straalt als nooit tevoren. Een wonder der natuur. 

Helleborus_213_bloem 5 small

ViV® Teresa

ViV® Teresa is wild at heart. Haar dieproze bloembladen wapperen nonchalant in de wind. Maar wat nog het meest opvalt is de krans kleine bloemblaadjes rond haar hart. Alsof er nog een bloem verstopt zit. Maar dan lekker ongetemd.

Helleborus ViV® Valentina

ViV® Valentina

ViV® Valentina heeft haar naam niet gestolen. Met Valentijn is ze op haar best. Perfect getimed als origineel cadeau voor je geliefde. Geen reden om de liefde te vieren? Geef deze hartendief toch maar een plekje in je tuin. Haar paarse bloemen luiden de lente in. Lentekriebels, sowieso. 

Helleborus ViV® Valeria

ViV® Valeria

Met ViV® Valeria kan je alle kanten op. De potmaat bepaalt haar looks. Hou je van klein en schattig dan zet je haar best in een kleinere pot (Ø13-15). Mag het wat meer zijn? Zet haar dan in een grote pot (Ø17-19) en ze groeit als kool. Welke maat je ook kiest, ViV® Valeria houdt het lang vol. Maanden aan een stuk geeft ze het beste van haarzelf. Haar kleur schakeert van crème naar pastel tot dieproze. En zelfs de uitgebloeide bloemen zorgen voor een kleurspektakel. Met andere woorden: vervelen doet ze nooit.

Helleborus ViV® Vera

ViV® Vera

ViV® Vera is een echte diva. Wild en volumineus. De perfecte imperfectie. Daarom verkiest ze de urban jungle boven een strak gemaaid gazon. Ze laat zich trouwens niet doen. Met haar 55 cm staat ze haar mannetje tussen andere baldadige gewassen. 

Helleborus ViV® Victoria

ViV® Victoria

Op ViV® Victoria geraak je nooit uitgekeken. Nu eens kersenrood dan weer auberginepaars. Met haar dunne stelen lijkt ze fragiel. Maar schijn bedriegt. Deze lady draagt haar naam met gepaste flair. Van september tot april trotseert ze regen en wind. In welke bui ze ook is, opvallen doet ze altijd. Dat heeft ze dan weer te danken aan haar felgroene bladeren. 

Helleborus ViV® Viktor

ViV® Viktor

‘Hoe meer bloemen, hoe meer vreugd’, lijkt ViV® Viktor te denken. Hij blijft maar geven. Zet één ViV® Viktor op je terras en je krijgt een zee van sneeuwwitte bloemen terug. Da’s pas waar voor je geld. 

Helleborus ViV® Vince

ViV® Vince

ViV® Vince swingt vanaf november uit de pot. Hij bloeit rijkelijk met veel volmaakte witte bloemen en maakt veel blad. Kortom hij heeft niet veel nodig en toch vult hij gemakkelijk een pot. 

IMG_4224 small

ViV® Viviana

ViV® Viviana kijkt graag de kat uit de boom. Veilig in een kleinere pot (Ø13-15) op je terras geeft ze haar geheimen prijs. Ze schenkt je uitbundige bloemen van romig wit naar limegroen. Zo gaat ze maanden mee tot ze klaar is voor een nieuw avontuur. Plant haar gerust in je tuin zodat je nog langer kan genieten van haar pracht en praal. 

Helleborus ViV® Wanda

ViV® Wanda

Never a dull moment met ViV® Wanda. Ze start met roze in haar bloemknoppen om dan uit te groeien tot flinke crèmewitte bloemen. Wanneer het einde nadert, kleurt deze frisse Helleborus opnieuw roze. Onderweg kent ze een ongelooflijke groeispurt. Gun haar daarom een grote pot en ze doet nog meer haar best. 

Helleborus ViV® Willem

ViV® Willem

ViV® Willem is in every inch a gentleman. Stijlvol in wit en groen palmt hij in no time je terras in. Hij valt op dankzij de uitbundige bloei. Wil je deze heer graag wat dichterbij? Geen probleem, gewillig staat hij zijn groene bladeren af. Laat hem floreren in een vaas of koester hem in een zelfgemaakt bloemstukje.